>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шацьких у "Говерлі" грошей не бачив уже 10 місяців

В Ужгороді грають самі ентузіасти

Шацьких у "Говерлі" грошей не бачив уже 10 місяців

Капітан "Говерли" Максим Шацьких розповів про проблеми з виплатою заробітної плати у своєму нинішньому клубі.

"На жаль, ситуація із зарплатою в "Говерлі" не змінюється - вже 10 місяців нам нічого не платять. Премії? Та які премії! Про що можна говорити, якщо за весь час, проведений у "Говерлі", я не бачив жодної премії. Жодної!

Поки всі хлопці у команді тримаються виключно на ентузіазмі та любові до футболу. Але вічно так тривати не може. Не знаю, що собі думає керівництво клубу. Адже все-таки йдеться про представника Прем'єр-ліги. При цьому, скільки я не намагався зустрітися з представниками керівництва "Говерли", мені це просто не вдається.

Перебратися в Узбекистан чи Казахстан? Наразі не планую. Мене тут все влаштовує крім одного. Сподіваюся, що щось зміниться на краще", - розповів Максим у коментарі телеканалу "Футбол 1".

Нагадаємо, раніше нападник "Говерли" Максим Фещук заявив, що практично рік грає за команду безкоштовно. В'ячеслав Грозний, у свою чергу, зазначив, що за "Говерлу" грають тільки ті гравці, які цього хочуть - важелів впливу на футболістів у тренера немає.

Віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич повідомив, що клуб має невеликі фінансові проблеми, але поступово ужгородці закривають борги перед футболістами.

Додамо, у ФФУ повідомили, що через фінансові борги 9 клубів УПЛ влітку можуть не пройти атестацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram