>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Калініченко: робота на ТБ? На бензинчик вистачає

Максиму комфортно працювати на "2+2"

Калініченко: робота на ТБ? На бензинчик вистачає
Фото: gigafootball.net

Колишній гравець збірної України, "Спартака" і "Дніпра" Максим Калініченко розповів, що їхати з Москви не збирається:

"Москва? Ми з сім'єю тут живемо досить давно. І говорити про те, що я переїхав до Москви через те, що в Україні почалися якісь події, абсолютно неправильно. Як неправильно і говорити про те, що ось тепер, коли почалася війна, я з дружиною і дітьми мушу повернутися на Україну. Такі розмови не мають сенсу. Можна бути патріотом, ура-патріотом, зрештою, ідіотом. Але це моє життя, і повторюся, вибору у мене не було. Як живемо в Москві останні п'ятнадцять років, як ходимо тут до школи і в садок, як далі регулярно приїжджаємо в Україну, так і будемо це робити в майбутньому.

Робота експертом на "2 + 2"? Мені комфортно, інакше мене б тут не було. Камер не боюся, диктофонів теж. Гарт давній. Гроші? Ну, на бензинчик вистачає. Головне - там, де я зараз, вітається особиста думка. На "2+2" взагалі прийнято називати речі своїми іменами. Навіть про "Дніпро" треба говорити те, що думаєш, а не звеличувати його до небес".

Нагадаємо, 35-річний півзахисник раніше виступав за московський "Спартак" і "Дніпро". Останньою командою Максима була сімферопольська "Таврія". За збірну України Калініченко провів 47 матчів (7 голів). Зараз Максим працює на ТБ - експертом на каналі "2+2" (програма "Профутбол").

Додамо, Калініченко також вступив на тренерські курси при ФФУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram