>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гендиректор "Дніпра": Ежидіо напередодні своєї втечі отримав зарплату

Дніпропетровці судитимуться з гравцем

Гендиректор "Дніпра": Ежидіо напередодні своєї втечі отримав зарплату
Андрей Стеценко
Фото: sport.oboz.ua

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко в ефірі програми "Великий Футбол"» прокоментував ситуацію з бразильцем Ежідіо, який втік з України:

"Для нас це була повна несподіванка, тому що ніщо не натякало, що Ежидіо може здійснити втечу. Ми постійно у цікавилися його справами і його адаптацією в клубі, і жодних нарікань не було. Ця втеча, мабуть, запланована кимось заздалегідь.

Так, Ежидіо не виплачувалася зарплата, але там були певні технічні моменти, які не дозволяли це робити. А буквально напередодні від'їзду бразильцеві все виплатили.

У Регламенті ФІФА чітко прописано термін - три місяці. Якщо за цей час футболісту не виплачується гонорар, то він має право на одностороннє розірвання контракту. Три місяці ще не минули.

Із завтрашнього дня починаємо готувати позов до Палати вирішення спорів ФІФА на предмет того, щоб Ежидіо повернувся в розташування нашого клубу для продовження виконання своїх контрактних зобов'язань.

Якщо ФІФА це визнає неможливим, ми будемо вимагати від самого футболіста або його наступного клубу компенсацію для "Дніпра". Якщо нам не вдасться домогтися успіху в Палаті вирішення спорів ФІФА, звернемося до Лозанни", - сказав Стеценко.

Нагадаємо, Ежидіо у січні перейшов до "Дніпра" (клуб заплатив 2,25 млн євро), але наприкінці березня покинув розташування дніпропетровського клубу. Адвокати футболіста заявили, що контракт розірвано через недотримання "Дніпром" фінансових зобов'язань перед гравцем. Минулого тижня футболіст підписав контракт із "Палмейрас".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram