>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тайсон: "Металіст" відмовився продати мене в "Челсі"

Однак бразилець не шкодує про це

Тайсон: "Металіст" відмовився продати мене в "Челсі"
Фото: football.ua

Бразилець Тайсон міг грати не у "Шахтарі", а у лондонському "Челсі". Однак Олександр Ярославський, який володів на той час "Металістом", не домовився про суму трансферу з Романом Абрамовичем. Про це Тайсон розповів в інтерв'ю журналу "Футбол":

"Не так важливо, скільки платять за футболіста - п'ятнадцять, двадцять чи двадцять п'ять мільйонів. Важливо те, скільки трофеїв з ним візьме команда. Сподіваюся, "Шахтар" отримав дивіденди, витративши гроші на покупку.

"Челсі"? У мене справді була пропозиція від "Челсі", але не завжди переговори закінчуються контрактом. На жаль, президент "Металіста" (Олександр Ярославський) не захотів продавати мене в "Челсі".

Середньостатистичний українець рідко посміхається. Бразилія ж асоціюється зі сміхом і веселощами. Тому мені було незвично бачити неусмішливі, серйозні обличчя, коли я приїхав до Харкова. Зараз уже звик.

Тепер під час війни життя в Україні удвічі складніше. Зрозуміло, що не до сміху. В цілому Україна чудова країна. Тут мене дуже добре прийняли, полюбили, поважають.

Чемпіонат світу в Росії? Думаю, Росія - непогана країна. Тільки войовнича. Але це політика. Люди тут ні при чому".

Нагадаємо, у січні 2013 року "Шахтар" заплатив "Металісту" $20 млн за Тайсона. Цей трансфер є найбільшою внутрішньоукраїнською угодою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram