>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тренер ЦСКА: люди з заводів приходять на футбол і прилюдно принижують зірок

У Росії уболівальникам не вистачає культури

Тренер ЦСКА: люди з заводів приходять на футбол і прилюдно принижують зірок
Леонид Слуцкий
Фото: trud.ru

Головний тренер московського ЦСКА Леонід Слуцький поскаржився на російських уболівальників. На думку найкращого тренера Прем'єр-ліги, фани на стадіоні вміють тільки принижувати футболістів:

«Тренери, футболісти і журналісти повинні аналізувати гру, робити футбол привабливим саме як гру і не робити з наших футболістів ізгоїв.

Сьогодні Андрій Аршавін - основний негативний персонаж. При тому що він абсолютно найкращий футболіст Росії нульових років... На цю людину мають рівнятися діти, ходити в його майках.

Або ось коли Олександр Кержаков не влучає у ворота. Насправді ця людина - найкращий бомбардир російських першостей за всю їхню історію.

За кордоном прекрасно розуміють, що таке праця футболіста. Для початку його оцінюють там зовсім інакше. У нас він зазвичай об'єкт жартів і знущань. Я розумію, що це тенденція суспільства.

У Самарі була велика група уболівальників - простих, думаю, людей із заводів. Важка робота, дружина пиляє з ранку до ночі, купа побутових проблем... Яку мету вони переслідували? Приходять на стадіон і як починають кричати: «Коллер такий-сякий!». Ось, будь ласка: найкращого гравця збірної Чехії, бомбардира, людину, яку знає весь світ, людина із заводу прилюдно принизила в усіх формах, піднявши власну самооцінку і знову пішла додому отримувати від дружини по голові.

Є рівень затребуваності критики, знущання з відносно відомих людей. Але все це не робить футбол популярнішим. Коли ми говоримо, що мало дітей займаються футболом, не вистачає талантів... То заледве чи хтось захоче стати об'єктом жартів».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram