>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Нападник "Говерли" майже рік грає безкоштовно за команду

Шуфрич неодноразово обіцяв розрахуватися 

Нападник "Говерли" майже рік грає безкоштовно за команду
Александр Шуфрич продолжает кормить игроков "завтраками"
Фото: football.ua

В ужгородській «Говерлі» футболістам не платять зарплату майже рік. Про це розповів нападник команди Максим Фещук:

«У кожного свої контракти, тому все індивідуально. Мені, припустімо, завинили за 10 місяців, пішов 11-й. За тривалістю невиплати, мені здається, у «Говерли» найскладніша ситуація порівняно з усіма клубами Прем'єр-ліги.

Клуб хоче йти на зменшення бюджету. У принципі, можна домовитися про все, але колись потрібно погасити борги перед гравцями, в іншому разі я поки що не бачу виходу із цієї ситуації.

Частково нам закривають борги, але не так, щоб можна було говорити про вирішення цього питання найближчим часом. Хоча ми розуміємо керівництво клубу і робимо все від нас залежне, щоб знаходити компроміс. Боси теж нам неодноразово дякували за те, що команда терпить, і вони мають бажання і далі утримувати «Говерлу».

Інше питання - клуб повинен отримати ліцензію на участь у наступному чемпіонаті, але я не розумію, як з такими боргами можна на щось розраховувати».

Нагадаємо, раніше боси «Говерли» неодноразово обіцяли закрити питання боргів. Однак віз і нині там. Також повідомляють, що кілька колишніх гравців ужгородців звернулися до ФФУ і у Спортивний арбітраж у Лозанні. Не виключено, що УПЛ оштрафує «Говерлу» зняттям очок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram