>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коломойський може втратити $2,5 млн через Ежидіо, - Циганик

"Дніпро" має кілька днів для того, щоб домовитися з бразильцем

Коломойський може втратити $2,5 млн через Ежидіо, - Циганик
Эжидио в футболке "Днепра" на поле уже вряд ли выйдет
Фото: EPA/UPG

"Дніпро" може втратити 2,5 млн доларів через проблеми з бразильцем Ежидіо. Про це в ефірі програми "ПроФутбол" повідомив Ігор Циганик:

"Для того, щоб вчинити так, як вчинив Ежидіо - забрати речі і виїхати з України - необхідно провести певну процедуру, так вимагає УЄФА. Ця процедура передбачає епістолярну боротьбу з клубом. Упевнений, що Ежидіо або його представники неодноразово попереджали клуб.

Як реагував "Дніпро" на ці листи і чи реагував взагалі - це питання. Ми намагалися звернутися в клуб по коментарі. Гендиректор "Дніпра" Андрій Стеценко відповів, що на цьому етапі клуб утримується від коментарів - до того моменту, поки юристи повністю не вивчать деталі справи.

Думаю, "Дніпро" має ще день-два, щоб закрити фінансові питання і змусити Ежідіо повернутися. Інакше це все перейде в судову площину. Знаючи наші стосунки з бразильськими агентами, впевнений, вони серйозно підковані. Цілком імовірно, що "Дніпро" купивши Ежидіо за 2,5 мільйона доларів, може їх більше ніколи не повернути. Виходить, що за один його матч в основі клуб заплатив 500 тисяч".

Нагадаємо, минулих вихідних Ежидіо полетів до Бразилії. Його агент повідомив, що Ежидіо у "Дніпрі" зарплату жодного разу не отримав, хоча грає за команду з січня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram