>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Веллінгтон зробив хет-трик у кіпрському спарингу "Шахтаря"

Донеччани в гарному настрої повернулися в Україну

Веллінгтон зробив хет-трик у кіпрському спарингу "Шахтаря"
Фото: ФК "Шахтер"

"Шахтар" у неділю провів товариський матч проти кіпрського "Аріса". Гра вийшла досить результативною - глядачі побачили 7 голів (донеччани переграли господарів з рахунком 4:3).

Ближче до кінця першого тайму Гладкий головою пробив після подачі Ісмаїлі з лівого флангу - Фінк відповів, але на добиванні першим виявився Веллінгтон. У другій половині гри кіпріоти відігралися з пенальті (Пулпо). А через десять хвилин Кіпру завдяки своїм швидкісним якостям вийшов на ворота "гірників" і відправив м'яч у сітку. Лише три хвилини знадобилася донеччанам, щоби зрівняти рахунок. Бернард пройшов по лівому флангу, прострілив на Веллінгтона, який ефектним ударом у падінні оформив дубль. На 69-й хвилині Кіпру знову вивів свою команду вперед. Ближче до кінця матчу у центрі уваги знову опинився Нем. Гладкий віддав пас у вільну зону, Веллінгтон підхопив м'яч і з гострого кута відправив його в сітку, оформивши хет-трик. Крапку в матчі поставив Ілсіньйо, реалізувавши пенальті.

У неділю пізно ввечері "гірники" повернулися до Києва. 5 квітня "Шахтар" на виїзді зустрінеться з маріупольським "Іллічівцем" в рамках чемпіонату України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram