>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: у матчі проти Іспанії підвела реалізація моментів

Українські футболісти виконали тренерську установку

Фоменко: у матчі проти Іспанії підвела реалізація моментів
Фото: ffu.org.ua

У п'ятницю збірна України програла Іспанії (0:1) в рамках відбору на Євро-2016. Після матчу тренер української команди Михайло Фоменко заявив, що задоволений грою своїх підопічних:

"Шкодую лише про результат. Претензій до хлопців у мене немає, вони грали і виконали те, що від них вимагалося. Просто не реалізували моменти, яких було створено достатньо для виїзного матчу з Іспанією.

Не думаю, що ми дуже погіршили своє становище. Тим паче, що Македонія і Білорусь зіграли сьогодні так, як нас влаштовує. Ми не дуже відстаємо в турнірній таблиці від Іспанії. При цьому нас чекає ще домашня гра. Тому ще нічого не втрачено - вся боротьба попереду.

У другому таймі ми перелаштувалися. У першому таймі ми відбирали м'яч на своїй половині поля, і у нас було не так багато атак швидких, а після перерви рахунок змусив нас змінити тактику і відбирати м'яч на половині суперника. Кілька разів після таких відборів ми мали хороші можливості зрівняти рахунок".

Після 5 турів одноосібним лідером залишається збірна Словаччини - 15 очок, у Іспанії - 12, України - 9, Білорусі - 4, Македонії - 3, Люксембургу - 1.

У фінальну частину Євро виходять дві найсильніші збірні з групи, команда, що зайняла третє місце, спробує щастя в плей-оф.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram