>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Луческу: рішення про своє майбутнє прийму наприкінці квітня

Доля Містера визначиться після матчу з "Динамо", який відбудеться 25 квітня?

Луческу: рішення про своє майбутнє прийму наприкінці квітня
Фото: EPA/UPG

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що йому надійшла пропозиція очолити "Фенербахче".

"Фенербахче" хоче, щоб я очолив команду з нового сезону. Я раніше зустрічався з їх керівництвом. Якщо я повернуся до Туреччини, то точно не в "Бешикташ" чи "Галатасарай".

"Фенербахче" зараз найбільше схожий на "Шахтар", як структура. Крім того, клуб виглядає набагато потужніше, ніж "Бешикташ" і "Галатасарай". Але наразі у мене є контракт із "Шахтарем". Хоча "Фенербахче" досі наполягає.

Я хочу взяти з собою деяких футболістів, але говорити про їхні імена рано. Спочатку ми мусимо погодити умови мого контракту, щоб не говорити про це завчасно. Своє рішення я обіцяю прийняти наприкінці квітня і оголосити його", - цитує Містера santrahaber.net.

Нагадаємо, контракт Луческу з "Шахтарем" закінчується в травні 2015 року. Через складну ситуацію в Україні і туманні перспективи гірників Містер може відмовитися від продовження співпраці з Ахметовим.

Додамо, Луческу очолив "Шахтар" у 2004 році. Донеччани під його керівництвом виграли Кубок УЄФА і 8 разів ставали чемпіонами України.

До "Шахтаря" Мірча тренував турецькі "Галатасарай" і "Бешикташ". Очоливши "Фенербахче", Містер може стати першим в історії турецького футболу тренером, який працював з трьома стамбульськими грандами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram