>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Юрист: ФФУ наступного тижня зніме 3 очки з "Зорі"

Луганці заборгували своєму колишньому захисникові 200 тисяч

Юрист: ФФУ наступного тижня зніме 3 очки з "Зорі"

Луганська "Зоря" може втратити три очки. Клуб досі не розрахувався зі своїм колишнім захисником Євгеном Лозинським. Про це повідомив юрист Ілля Скоропашкін:

"Ми виграли спір вже давно, ще у 2013 році, 31 грудня отримали рішення, але жодних виплат досі від клубу не після не надійшло. Ми спочатку намагалися вести діалог із клубом, вони обіцяли виплати робити у 2014 році, але жодних виплат не надійшло. Казали: "Завтра, завтра, почекайте". Ми мусили звернутися в КДК, пройшли 7 засідань, клуб на жодне з них не з'явився. Спочатку "Зорі" давали певний термін для розрахунку, а потім почалися санкції. Клуб очевидно йде свідомо на зняття очок.

Останнє засідання було у лютому. Рішення з цього засідання ми отримали 5 березня. Там було зазначено, що клубу дається 10 днів з моменту отримання рішення на виплату. Якщо клуб не виплатить борг, то автоматично застосовується санкція зняття з клубу трьох турнірних очок. Ось зараз рішення про "-3" вже автоматично набуло чинності, але його потрібно ще затвердити. Орієнтовно, наступне засідання КДК має бути наступного тижня.

Наступна санкція вже буде - мінус шість очок, якщо вони не виконають рішення. Якщо вони не виконають рішення до травня, то очевидно вони просто не отримають атестат на наступний сезон".

Додамо, зняття трьох очок на турнірні перспективи клубу не вплине. Зараз луганці з 27-ма очками посідають 4-те місце. Втрата трьох балів відкине команду на 5-7-ме місця: по 24 очки зараз мають "Металіст" і "Волинь".

Нагадаємо, цього сезону "Карпати" через невиконання контрактних зобов'язань перед колишніми своїми футболістами втратили вже 9 очок. Також були проблеми у "Говерли".

Додамо, за неофіційною інформацією, чинні футболісти "Зорі" не отримують зарплату протягом чотирьох місяців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram