>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: в Амстердамі битимемося до кінця

Дніпропетровці дарувати перемогу господарям не мають наміру

Маркевич: в Амстердамі битимемося до кінця
Фото: ФК "Днепр"

Сьогодні "Дніпро" в Амстердамі проведе матч-відповідь 1/8 фіналу ЛЄ проти "Аякса". Дніпропетровці в цьому поєдинку не зможуть розраховувати на дискваліфікованих Ротаня, Федецького і Зозулю, а також травмованого Матеуса. Не допоможе команді і тренер Мирон Маркевич, який залишився в Україні через вірус. Напередодні матчу Мирон Богданович заявив, що очікує складну гру:

"Перед грою в Амстердамі думки одні: у повторній зустрічі з "Аяксом" буде непросто. Але мусимо битися до кінця - ось і все.

В принципі, я вже подумки вибудував склад на гру. У цій ситуації адже нічого особливо й не придумаєш. Ті гравці, які є у нас в наявності на сьогоднішній день, і готуватимуться до матчу в Амстердамі.

"Аякс" - команда навчена, технічна. Втім, по-іншому в голландському футболі і бути не може. Тамтешні футболісти вже з дитинства набувають навички, які дозволяють їм виступати на високому рівні. Зрозуміло, що в Амстердамі буде інша гра, ніж у Києві. Але ми аж ніяк не збираємося дарувати "Аяксу" позитивний для нього результат".

Нагадаємо, у першому матчі "Дніпро" переміг 1:0.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram