>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Англії не знайшлося місця в топ-8 Ліги чемпіонів

Туманний Альбіон може залишитися без єврокубків

Англії не знайшлося місця в топ-8 Ліги чемпіонів

18 березня визначилися всі учасники чвертьфіналу Ліги чемпіонів. У топ-8 команд Старого Світу потрапили «Барселона», «Реал», «Атлетіко» (всі - Іспанія), ПСЖ, «Монако» (Франція), «Порту» (Португалія), «Баварія» (Німеччина) і «Ювентус »(Італія).

Жеребкування 1/4 фіналу ЛЧ відбудеться в Ньоні 20 березня о 13:00 за київським часом. Жодних обмежень на цьому етапі не існує: не буде ні посіву, ні заборони на зустрічі команд з однієї країни. Перші чвертьфінальні матчі заплановано на 1 і 2 квітня, матчі-відповіді відбудуться 8 і 9 квітня.

Наголосимо на відсутності англійських команд. Два роки тому у чвертьфінал ЛЧ також не потрапив жоден «англієць». До слова, в Лізі Європи найсильнішу лігу світу представляє тільки «Евертон», який сьогодні битиметься з «Динамо».

Бундесліга, яку вважають другою за потужністю в Європі, представлена однією «Баварією». Водночас іспанська Прімера представлена відразу трьома колективами, а французька Ліга 1 - двома.

Додамо, порівняно з минулим сезоном топ-8 зазнала лише трьох змін: замість «Челсі», МЮ і «Боруссії» тепер гратимуть «Монако», «Порту» і «Ювентус».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram