>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ідеальний "Юве" розтрощив "Боруссію" в ЛЧ

"Стара синьйора" здивувала Дортмунд

Ідеальний "Юве" розтрощив "Боруссію" в ЛЧ
Фото: EPA/UPG

Туринський «Ювентус» провів ідеальний матч у Дортмунді і заслужено вибив «Боруссію» з Ліги чемпіонів. Чемпіони Італії, маючи гол у запасі після першої гри, не відсиджувалися в обороні й уже в дебюті зустрічі розтрощили дортмундців - на 3-й хвилині Тевес з-за меж штрафного вразив ближню «дев'ятку» воріт Вайденфеллера.

«Боруссія» спробувала перехопити ініціативу, але туринці, грамотно обороняючись, звели нанівець усі атакувальні потуги господарів. За весь матч дортмундці, володіючи величезною територіальною перевагою, так і не потривожили Буффона.

А ось «Юве» неодноразово дратував Вайденфеллера. У другому таймі голкіпер «Боруссії» двічі рятував свою команду після забійних випадів Мората. Але на 70-й хвилині той домігся свого, пославши м'яч у порожні ворота після передачі Тевеса. На 79-й хвилині ще один м'яч у ворота дортмундців провів Тевес.

Зазначимо, що «Юве» в цьому матчі грав в ослабленому складі. Пірло через травму не потрапив навіть у запас, а Погба попросив заміну в середині першого тайму.

«Боруссія» — «Ювентус» 0:3 (перший матч - 1:2)

Голи: Тевес, 3, 79, Мората, 70

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram