>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"МанЮнайтед" розгромив конкурента за місце в ЛЧ

"Дияволи" розгромили лондонців, як за часів Фергюсона

"МанЮнайтед" розгромив конкурента за місце в ЛЧ
Фото: EPA/UPG

В англійській Прем'єр-лізі лідери синхронно втратили очки. «МанСіті» напередодні матчу ЛЧ проти «Барси» програв аутсайдеру «Бернлі». Єдиний м'яч у грі провів Бойд. Нагадаємо, місяць тому «Бернлі» (18-та команда ліги!) зіграв внічию з «Челсі» на «Стемфорд Бридж».

«Челсі» після вильоту з Ліги чемпіонів не зумів обіграти «Саутгемптон». «Сині» класно почали матч і закономірно вийшли вперед на 11-й хвилині. Свій 18-й гол у сезоні провів Коста. Але «Саутгемптон» не розклеївся і, перехопивши ініціативу, зрівняв рахунок. Відзначився Тадич із пенальті. Наприкінці тайму «Челсі» просив пенальті (Іванович отримав по Ахіллу), але Дін був непохитний. У підсумку нічия.

«МанЮнайтед» провів свій найкращий матч у сезоні. «Дияволи», як у старі-добрі часи, ще в першому таймі знищили суперника (під гарячу руку попався міцний «Тоттенгем») - 3:0. Героєм зустрічі став Майкл Каррік, який записав гол і передачу.

Турнірна таблиця: 1. «Челсі» - 64, 2. МС - 58, 3. «Арсенал» - 57, 4. МЮ - 56, 5. «Ліверпуль» - 51, 6. «Саутгемптон» - 50, 7. «Тоттенгем» - 50.

Сьогодні тур завершиться матчем «Ліверпуль» - «Свонсі».

«Челсі» - «Саутгемптон» 1:1

Голи: Коста, 11 - Тадич, 19 (пенальті)

«Бернлі» — «Манчестер Сіті» 1:0

Гол: Бойд, 61

«Манчестер Юнайтед» — «Тоттенгем» 3:0

Голи: Феллаїні, 9, Каррік, 19, Руні, 34

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram