>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Отамани", побивши британців, перервали низку поразок у WSB

Українська команда посідає третє місце у своїй групі

"Отамани", побивши британців, перервали низку поразок у WSB
Фото: www.flickr.com/photos/worldseriesboxing

12 березня в Лондоні "Українські отамани", побивши "Британські левові серця", перервали серію із трьох поразок поспіль у серії WSB.

"Отамани" ще до початку зустрічі повели з рахунком 1:0, оскільки в категорії до 49 кг британець Ешлі Вільямс не пройшов медобстеження і не був допущений до поєдинку з Хасанбоєм Дусматовим.

Таким чином, першим поєдинком вечора був бій у категорії до 56 кг, де Микола Буценко протистояв Куадо Асшафаку. Бій вийшов дуже важким, перед останнім раундом на картках суддів рішення поділилися - у одного нічия, один бачив перемогу Буценка, ще один - Асшфака, але через сильне розсічення у боксера британської команди рефері зупинив бій в останньому раунді, присудивши Буценкові перемогу технічним нокаутом.

У третьому поєдинку господарі зуміли повернути інтригу - у категорії до 64 кг Семюел Максвелл одностайним рішенням суддів переміг дебютанта "Отаманів" Мгера Оганісяна.

Але вже в наступному поєдинку наша команда гарантувала собі перемогу в матчі. У категорії до 91 кг капітан нашої команди Денис Пояцика виграв перші два раунди у Житар Іонут-Мірела на всіх картках. У третьому раунді рефері в рингу зупинив бій через глибоке розсічення в українця, але оскільки наш боксер вів за суддівськими записками, перемога за регламентом WSB дісталася саме йому.

Переможну крапку в заключному бою поставив наш лідер в категорії до 75 кг узбецький легіонер Хоршід Норматов, який переміг одноголосним рішенням Ентоні Фоулера.

Таким чином, українці виграли 4:1, набрали 17 очок і залишилися на третьому місці в групі A (попереду Куба і Росія), яке може дозволити нашій команді вийти в плей-оф.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram