>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Реал" не збирається звільняти Анчелотті

Зідану доведеться почекати

"Реал" не збирається звільняти Анчелотті
Фото: EPA/UPG

Президент "Реала" Флорентіно Перес на спеціальній прес-конференції заявив, що клуб не думає розлучатися з Карло Анчелотті.

"Багато й не вчасно кажуть про продовження контракту з Анчелотті. Зараз потрібно більше тренуватися і думати про Прімеру і Лігу чемпіонів. Однак що б не трапилося у найближчі тижні, Карло Анчелотті залишиться тренером "Реала". Тільки він виграв чотири трофеї за сезон. Нас підкосили травми Модріча і Хамеса Родрігеса.

Анчелотті має великий досвід. Він концентрується на своїй роботі, незважаючи на руйнівне середовище, яке створює громадськість.

У нас найкращі гравці, які заслужили довіру вболівальників. Футболісти вибороли важливі трофеї, яких уболівальники чекали багато років. І зараз, перед обличчям критики, єдність має бути нашою силою. Я прошу вболівальників підтримати гравців і тренера. Їм зараз це дуже потрібно. Керівництво пишається тренером і гравцями", - сказав Перес.

Раніше іспанська преса повідомляла, що Анчелотті після закінчення сезону залишить Мадрид, а новим рульовим "Галактікос" стане Зінедін Зідан.

Додамо, останнім часом "Реал" виступає кращим чином. "Галактікос" ледь не вилетіли з ЛЧ, а в Прімері, не вигравши у двох іграх поспіль, пропустили вперед "Барсу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram