>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Московське "Динамо" платитиме французькому бомбардирові по 3,6 млн на рік

Брати Ротенберги мають намір переплюнути "Зеніт"

Московське "Динамо" платитиме французькому бомбардирові по 3,6 млн на рік
Фото: Sportal.ru

Нападник «Марселя» Андре-П'єр Жиньяк близький до переходу в московське «Динамо». За інформацією Mediafoot Marseille, 29-річний форвард, контракт якого з французьким клубом минає влітку, вирішив перебратися в Росію. У нього були пропозиції з Англії, Італії та Туреччини, проте найбільш привабливим виявився варіант із російською командою, повідомляє видання.

У «Динамо», за яке з цього сезону виступає екс-півзахисник «Марселя» Матьє Вальбуен, Жиньяк буде заробляти 300 тисяч євро на місяць.

Зазначимо, в «Динамо» Жиньяк, імовірно, замінить німця Кевіна Кураньї, який подумує повернутися до Німеччини. Крім Вальбуена, за москвичів гратимуть Бютнер (колишній захисник «МанЮнайтед») і Джуджак (екс-півзахисник ПСВ).

Додамо, Жиньяка вважають одним з найсильніших форвардів французького чемпіонату. За «Марсель» Андре-П'єр виступає з 2010 року: 55 голів у 148 іграх. Цього сезону на рахунку нападника 16 м'ячів у 28 матчах. Також нападник грав за «Лор'ян», «По» і «Тулузу». За збірну Франції Жиньяк провів 20 ігор і забив 5 голів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram