>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" у першому матчі не дотиснув "Баварію", - Палкін

"Гірники" у першій грі розійшлися миром з поважним суперником

"Шахтар" у першому матчі не дотиснув "Баварію", - Палкін
Фото: EPA/UPG

У середу "Шахтар" має провести матч-відповідь 1/8 фіналу ЛЧ проти "Баварії". Гендиректор "гірників" Сергій Палкін впевнений, що чемпіонам України під силу пройти мюнхенську команду.

"Буде дуже складний матч. Як налаштуємося, так все і буде. Як викладемося, такий результат і отримаємо. Я очікую того, що "Шахтар" покаже гарну гру, як і в першому матчі. Команда повинна грати в той футбол, що сподобається вболівальникам.

Всі знають, який нас чекає суперник, про його рівень розповідати не треба. Але якщо ми покажемо гарний і ефективний футбол, викладемося на 100 відсотків, все зробимо грамотно, як тренер підкаже футболістам, тоді буде для нас великий плюс не залежно від результату.

Природно, ми хочемо виграти так само, як це було у Львові, коли ми не дотиснули мюнхенців. Але якби нам перед початком того матчу сказали, що буде такий результат, то всі б швиденько погодилися. Апетит приходить під час їжі, ми тоді не усвідомили, що щастя прийшло до нас", - розповів донецький функціонер в інтерв'ю каналу "Футбол 1".

Нагадаємо, в першому матчі «Шахтар» і «Баварія» розійшлися миром - 0:0. У другому таймі донеччани грали в більшості - з поля видалили Хабі Алонсо. Однак реалізувати чисельну перевагу "Шахтарю" не вдалося. Понад те, за весь матч "гірники" завдали лише один удар в площину воріт Нойєра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram