>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

До "футбольної" команди Павелка увійшли Куніцин і люди Суркіса

Григорій Михайлович зміцнив свої позиції в Будинку футболу

До "футбольної" команди Павелка увійшли Куніцин і люди Суркіса
Фото: www.most-dnepr.info

Новоспечений президент ФФУ Андрій Павелко сформував свою команду в Будинку футболу. Виконком федерації затвердив на посаді перших віце-президентів організації Олександра Бандурка (давній і перевірений соратник Григорія Суркіса, раніше обіймав керівні пости в ФФУ) і Вадима Костюченка (раніше працював у структурі "Динамо", зараз - віце-президент столичної федерації).

Простими віце-президентами стали семеро осіб: Віктор Межейко (керівник запорізького "Металурга", працював у ФФУ в 90-ті роки), Сергій Куніцин (екс-глава Криму, раніше був президентом "Таврії"), Володимир Лакшул, Олег Шкреба (ще дві людини Суркіса, керують УФІ - компанією, яка займається організацією ігор збірної), Ігор Кочетов (глава київського футболу, один з ініціаторів гучної справи про "договірняк" між "Металістом" і "Карпатами"), Василь Орлецький (колишній президент "Буковини" ) і Михайло Ланьо (представник Мукачевого, колишній член Партії регіонів, з футболом пов'язаний не був).

Відзначимо, попереднього голову ФФУ Анатолія Конькова неодноразово звинувачували в засиллі у Будинку футболу "донецьких".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram