>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Букмекери: у Лас-Вегасі ставлять проти Мейвезера

Пак'яо такими темпами стане фаворитом майбутньої битви

Букмекери: у Лас-Вегасі ставлять проти Мейвезера
Фото: boicy.ru

Австралійський спортивний телеканал Fox Sport повідомляє про те, що в Лас-Вегасі робиться безліч великих ставок на чемпіонський бій, в якому зійдуться Флойд Мейвезер і Менні Пак'яо. Переважна більшість гравців ставлять на перемогу філіппінця, адже Лас-Вегас - це батьківщина Мейвезера.

Один із великих букмекерів Лас-Вегаса Джиммі Ваккаро, який приймав ставки на всі гучні поєдинки за останні 40 років, повідомив, що у перші дні після оголошення про бій в його конторі зробили 150 ставок на Менні і лише 10 - на Флойда. Після того як протягом вихідних зробили кілька ставок по $10 тисяч кожна, букмекерові довелося змінити коефіцієнти, щоб залучити більше ставок на користь Мейвезера-молодшого.

"Якщо просто зараз переможе Пак'яо, то ми зазнаємо шестизначних збитків", - заявив Ваккаро. Спочатку на перемогу американця пропонувався коефіцієнт 1.33, а на філіппінця - 3.50. Проте наразі коефіцієнт на перемогу Пак'яо впав до 2.70, тоді як на американця вже дають 1.50. Джиммі Ваккаро не виключає, що якщо це триватиме, Пакмен вийде на бій 2 травня як фаворит.

Зазначимо, в США дозволено робити ставки на цей бій лише у Лас-Вегасі.

Додамо, "Бій століття" відбудеться 2 травня саме у Лас-Вегасі. Флойд за цей поєдинок отримає 180 млн, Пак'яо - 120 млн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram