>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЗМІ: Коломойський може зірвати вибори президента ФФУ

Бос "Дніпра" завтра "замінує" Будинок футболу

ЗМІ: Коломойський може зірвати вибори президента ФФУ
Фото: livejournal.com

6 березня відбудуться позачергові вибори президента ФФУ. На вакантну посаду претендують три кандидати: Павелко, Коломойський і Грисьо. Але не виключено, що вибори в п'ятницю не відбудуться, повідомляє «Сегодня».

Фаворитом майбутніх виборів вважають Андрія Павелка, чию кандидатуру підтримали 42 із 47 колективних членів ФФУ. Однак Коломойський може поставити перемогу фаворита під сумніви.

За інсайдерськими даними, за цей місяць губернатору Дніпропетровщини так і не вдалося перетягнути на свій бік достатньо делегатів, щоб розраховувати на успіх. Втім, це ще не означає, що завтра Павелко стане повноцінним президентом ФФУ.

«Можливі сюрпризи. Може, не буде кворуму (з'явиться менш ніж 2/3 делегатів), або надійде дзвінок про замінування, або з'явиться рішення суду про те, що Конгрес не може проводитися, або його роботу заблокують люди в камуфляжі», - сказало джерело «Сегодня», близьке до вищих футбольних кіл.

Нагадаємо, раніше Коломойський заявив, що Павелку слід готуватися до тривалого марафону і ще одні вибори відбудуться влітку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram