>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Німець із московського "Динамо": сім'я хоче, щоб я покинув Росію

Кураньї остаточного рішення ще не прийняв

Німець із московського "Динамо": сім'я хоче, щоб я покинув Росію
Фото: http://dev.dissp.ru

Нападник московського "Динамо" Кевін Кураньї влітку може залишити Росію. Клуб не проти продовжити контракт з німцем, але сім'я Кевіна наполягає на від'їзді.

"Минулого тижня у мене відбулася перша розмова з представниками "Динамо" про пролонгацію контракту. Клуб хоче продовжити угоду зі мною.

Але я насамперед мушу обговорити це питання з моєю сім'єю. Вона тисне на мене і хоче, щоб після п'ятьох років моїх виступів за "Динамо" ми покинули Росію і повернулися додому. Мені зараз 33 роки, і я, природно, розумію, що контракт, який отримав у "Динамо" у 28 років, я більше не отримаю. Але питання не тільки в грошах. Усе залежатиме від пакета пропозиції в цілому, який мені зроблять", - цитує Кураньї Kicker.

Зазначимо, Кураньї вважається одним із символів благополуччя російського клубного футболу. Добре відомий форвард, в активі якого є ігри за збірну Німеччини (52 матчі, 19 голів), довгий час був "обличчям" Прем'єр-ліги. З приходом Халка і Вальбуена роль Кевіна знизилася. Проте Кураньї був однією із зірок російської ліги.

Додамо, Кевін перейшов у "Динамо" з "Шальке" у 2010 році. У Росії форвард забив 51 гол у 114 іграх.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram