>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кубковий матч "Чорноморець" - "Дніпро" перенесено "в нікуди"

"Моряки" відмовилися грати на нейтральному полі

Кубковий матч "Чорноморець" - "Дніпро" перенесено "в нікуди"
Фото: ФК "Днепр"

Прем'єр-ліга перенесла матч ¼ фіналу Кубка України «Чорноморець» - «Дніпро», який мав відбутися 4 березня, на невизначений термін. Гра-відповідь запланована на 8 квітня. Тобто суперники повинні будуть вийти на поле в березні, враховуючи щільний графік дніпропетровців (команді належить зіграти в 1/8 фіналу ЛЄ) і гри збірної (27 і 31 березня), знайти «вікно» непросто.

Нагадаємо, раніше МВС порекомендувало «Чорноморцю» не проводити футбольні матчі в Одесі через проблеми із забезпеченням безпеки. «Моряки» ж відмовилися грати на нейтральному полі, аргументуючи своє рішення фінансовим аспектом - домашні матчі приносять клубу дохід.

Генеральний директор «Чорноморця» Сергій Керницький в ефірі каналу «Футбол 1» прокоментував перенесення кубкового матчу:

«МВС відповіло на запит клубу і Прем'єр-ліги, що вони не дають гарантій безпеки під час проведення матчу. Відповідно ми написали лист з проханням перенести гру на інший термін. Розраховуємо на те, що час мине, ситуація стабілізується, стане тепліше».

Нагадаємо, харківський «Металіст» вирішив проводити свої домашні матчі у Львові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram