>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коломойському не варто лізти у ФФУ, - гендиректор "Шахтаря"

У донецькому клубі знову заговорили про конфлікт інтересів

Коломойському не варто лізти у ФФУ, - гендиректор "Шахтаря"
Фото: http://football.ua

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін в ефірі програми «Великий футбол» на каналі «Футбол 1» прокоментував ситуацію з виборами президента ФФУ:

«Ми знову сконцентровані на іменах, а імена підтримуються тієї пірамідою, яка стоїть за ними. А піраміда прогнила повністю. Системи немає. Про це треба говорити.

Я вважаю, що близько 50% цих асоційованих членів, які сьогодні в Конгресі - це фейкові організації. Вони не мають до футболу жодного стосунку. Вони були створені для того, щоб просто впливати на процес виборів. Для тих людей, яким треба. Тож якщо ми хочемо побудувати солідний футбол у нашій країні, потрібно міняти все знизу. Тому що цей низ, у вигляді сьогоднішнього Конгресу, представленого своїми членами, вибирає верх.

Професійний футбол сьогодні не виграє незалежно від того, кого туди поставлять. Тому що процес і процедуру формування конгресу повністю порушено.

Коли був Суркіс президентом федерації, постійно говорили про конфлікт інтересів. Тут обговорювати нічого. Це той самий підхід. Та сама ситуація. Коломойському не варто йти на цю позицію. Тому що наступного ж дня після виборів почнеться та сама історія і та сама пісня».

Нагадаємо, вибори президента ФФУ відбудуться 6 березня. У передвиборній гонці беруть участь три кандидати, але реально боротьба розгорнеться між Андрієм Павелком та Ігорем Коломойським. Раніше бос «Дніпра» спробував заручитися підтримкою Прем'єр-ліги, але клуби відмовилися висувати його кандидатуру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram