>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: "Динамо" зараз у кращій формі, ніж влітку

Кияни сьогодні проведуть перший офіційний матч 2015 року

Ребров: "Динамо" зараз у кращій формі, ніж влітку
Фото: dynamo.kiev.ua

Сьогодні в рамках 1/16 фіналу ЛЄ київське «Динамо» проведе виїзний поєдинок проти французького «Генгама». Напередодні матчу Сергій Ребров заявив, що шанси двох команд у цьому протистоянні рівні:

«Я завжди говорив, що потрібно правильно готуватися і розуміти, що ти повинен віддати всі сили. Футбол - це гра, тим більше, в матчах Ліги Європи, де на цій стадії немає слабких суперників. Останні зустрічі «Генгама» показали, що потрібно серйозно готуватися до цього суперника, що ми і робимо.

Ми працюємо з тими, хто в нас є. Усі хлопці віддавалися на зборах, ні до кого не маю претензій, але все покаже гра. Можна проводити скільки завгодно товариських матчів, але все покажуть тільки офіційні поєдинки. Сподіваюся, всі розуміють, наскільки важлива ця гра.

«Генгам» проводив багато офіційних матчів, зокрема кубковий, який тривав 120 хвилин. Ми ж грали хто 90 хвилин, хто по 60 хвилин. Важко підібрати рецепт, сказати, що краще - грати один матч чи два на тиждень. По тих матчах, які ми провели, зараз футболісти в оптимальному стані, і якщо порівнювати з показниками, які були напередодні старту чемпіонату влітку, вони навіть краще готові.

Чи вважаю «Динамо» фаворитом? Якщо хтось буде думати, що він фаворит, то він може бути покараний за це. Зараз шанси рівні - 50 на 50, і це «Генгам» показав не тільки в Лізі Європи, а й у чемпіонаті».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram