>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравці "Баварії": арбітр приймав дивні рішення

Мюнхенці вважають, що рефері упустив контроль над грою

Гравці "Баварії": арбітр приймав дивні рішення
Фото: EPA/UPG

У першому матчі 1/8 фіналу ЛЧ "Шахтарю" вдалося відстояти нічию в поєдинку з "Баварією". Після гри мюнхенські футболісти поскаржилися на погану роботу арбітра іспанця Мальєнка. Нагадаємо, на 65-й хвилині рефері видалив з поля Хабі Алонсо.

Так, Томас Мюллер в інтерв'ю каналу "2 + 2" заявив, що мюнхенці виявилися не готові до такої роботи арбітра:

"Була важка гра. Перший тайм ми провели досить непогано, мали забивати гол, адже були можливості. Не вийшло так, як ми хотіли. У другому таймі гра була нервовою, у нас м'яч часто не тримався. Плюс суддя... Він знає, про що йде мова. Були дивні ситуації. Ми знали, що багато чого стоїть на кону, і не були готові до цього".

Бастіан Швайнштайгер також зазначив, що Мальєнко не завжди приймав правильні рішення.

"Хотіли забити гол, але нам цього не вдалося. Ми грали проти дуже гарної команди, не дозволивши їй завдавати удари у наші ворота. Шкода, що арбітр не завжди приймав правильні рішення, через що гра вийшла з-під контролю. Але що можна зробити?

Гра-відповідь буде дуже цікавою. Сподіваюся, що ми контролюватимемо хід поєдинку перед нашою публікою. Та й у повторній грі арбітр краще контролюватиме гру", - розповів капітан "Баварії" в ефірі каналу "2+2".

А ось спортивний директор "Баварії" Матіас Заммер, який конфліктує із Гвардіолою, вважає, що мюнхенці далекі від своєї оптимальної форми.

"Результат першого матчу представляє для нас загрозу. Нульова нічия на виїзді - це завжди проблема. На папері це гарний результат, але насправді. Ми далекі від нашої кращої форми і повинні додавати протягом наступних тижнів", - цитує Заммера сайт УЄФА.

Нагадаємо, поєдинок у відповідь відбудеться 11 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram