>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Рефері допоміг "МанЮнайтед" пройти лідера третього дивізіону в Кубку

"Дияволи" були на межі нищівної поразки

Рефері допоміг "МанЮнайтед" пройти лідера третього дивізіону в Кубку
Фото: EPA/UPG

"Престон", лідер Ліги 1 (третій за рангом англійський дивізіон), ледь не створив справжнє диво, обігравши в 1/8 фіналу Кубка Англії "МанЮнайтед". Аутсайдер провів блискучий матч, змусивши манкуніанських зірок (Луї ван Гал виставив всю "основу" - Де Хеа, Шоу, Валенсію, Ді Марію, Феллаїні, Руні, Фалькао) неабияк похвилюватися.

Перший тайм "Дияволи" провалили. Манкуніанці володіли ініціативою, але грали надто академічно. До того ж футболістам "Престона" вдалося до певної міри налякати зіркових опонентів. Граючи жорстко, а часом і грубо, господарі змусили приїжджих прим думати не про м'яч, а про свою "безпеку". Про що говорити, якщо перший удар у ворота "Престона" МЮ завдав на 58-й хвилині. Відзначився Ді Марія. А ось "Престон", атакуючи дуже вже прямолінійно, регулярно турбував Де Хеа. І на 47-й хвилині господарі навіть відкрили рахунок. Лейрд пробив Де Хеа!

Луї ван Гал практично відразу ж зняв зі гри непомітного Фалькао, випустивши флангового гравця (Янга). У центр нападу ж перебрався "здоровило" Феллаїні. Спрощена гра (прохід флангом - навіс у штрафну) дала результат. Так на 65-й хвилині Еррера ударом з середньої дистанції вразив дальній кут воріт Штукманна. Все б нічого, але Руні, який завадив голкіперу відбити м'яч, знаходився в офсайді. І аж ніяк не пасивному. На 72-й хвилині Феллаїні після навісу Валенсії вивів гостей вперед. Нарешті в самому кінці матчу Руні з "липового" пенальті забив третій м'яч у ворота господарів.

У чвертьфіналі "Дияволів" чекає "Арсенал". У інших парах зіграють "Ліверпуль" - "Блекберн", "Бредфорд" - "Редінг", "Астон Віла" - "Вест Бромвіч Альбіон".

"Престон" — "Манчестер Юнайтед" 1:3

Голи: Лейрд, 47 — Еррера, 65, Феллаїні, 72, Руні, 88 (пенальті)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram