>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Михайличенко: у роботі з Блохіним я допустив помилку

Потрібно вміти розділяти роботу і особисті відносини

Михайличенко: у роботі з Блохіним я допустив помилку
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Спортивний директор "Динамо" Олексій Михайличенко розповів про трансфер Антунеша і свої взаємини з Олегом Блохіним:

"За Антунешем ми стежили десь останні два-три місяці. Також тривали переговори щодо інших гравців, але тут вже було рішення з головним тренером: він визначив, що потрібен саме цей гравець, придбання цього гравця - тільки його заслуга. Щодо Мбокані і Ленса - їх обох довго відстежували, були на багатьох матчах. Вони не були єдиними кандидатами на ці позиції.

Блохін? Періодично зідзвонюємося, періодично зустрічаємося. Залишаємося друзями, навіть можу сказати, що дружимо сім'ями. Треба розділяти роботу і особисті стосунки. Відхід зі штабу Олега Володимировича? Для мене цей період дуже і дуже неприємний. Згадувати його я не хочу, вибачте. Я розглядаю цю ситуацію з одного боку: я припустився помилки, за яку розплатився. Я не хочу звинувачувати когось, або звинувачувати обставини.

За Блохіна прийшла дуже гарна група футболістів, у рівні яких зараз вже точно ніхто не сумнівається: це і Мбокані, і Ленс, і Віда, і Беланда. Звертали увагу і на українців, запросили Селіна, Сидорчука, Цурікова. Ось Сидорчук заявив про себе - це ж прекрасно, нехай для цього і знадобився рік-півтора".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram