>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Баварія" не може виграти вже у другій грі поспіль

У другому колі Бундесліги мюнхенці розжилися лише одним очком

"Баварія" не може виграти вже у другій грі поспіль
Фото: EPA/UPG

Мюнхенська "Баварія", суперник "Шахтаря" в 1/8 фіналу ЛЧ, ніяк не може набрати оптимальну форму. Команда Гвардіоли у другому офіційному матчі у 2015 році не може виграти. Цього разу мюнхенці на своєму полі зіграли внічию з "Шальке". Це перша втрата очок "Баварії" у Мюнхені цього сезону!

У грі проти "Шальке" мюнхенці з першої хвилини заволоділи ініціативою. Проте до воріт Гіфера "Баварія" дістатися не могла - атакам господарів не вистачало гостроти і швидкості. А ось "Кобальтові" у першій своїй вилазці до чужих воріт мусили відкривати рахунок. Жером Боатенг, перериваючи вихід Сема на рандеву з Нойєром, збив гельзенкірхенця. Рефері був суворий, але справедливий - пенальті і червона картка захисникові. Але найкращий бомбардир "Шальке" Чупо-Мотінг пенальті не реалізував, закотивши м'яч у руки Нойєра.

Залишившись у меншості, "Баварія" далі володіла "територією" і у другому таймі таки забила гол. Роббен класно пробив головою після подачі з кутового Алонсо. Але "Шальке" досить швидко відновив статус-кво - Геведес також після корнера не залишив Нойєрові жодного шансу.

"Вольфсбург", конкурент "Баварії", похибкою мюнхенців не скористався, зігравши внічию з "Айнтрахтом". У підсумку, мюнхенці далі впевнено очолюють Бундеслігу, випереджаючи "Вовків" на 8 очок.

"Баварія" — "Шальке" 1:1

Голи: Роббен, 67 — Геведес, 72

"Айнтрахт" — "Вольфсбург" 1:1

Голи: Айгнер, 58 — Де Брюйне, 88

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram