>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Баварію" розгромили в першому матчі Бундесліги 2015-го року

"Вольфсбург" завдав мюнхенцям першої поразки в чемпіонаті

"Баварію" розгромили в першому матчі Бундесліги 2015-го року
Фото: EPA/EU

У п'ятницю в Німеччині стартувала "весняна" частина чемпіонату Бундесліги. У першому офіційному матчі 2015 року "Вольфсбург" приймав "Баварію".

Матч завершився сенсаційно! "Вовки" розгромили чемпіонів, однак нічого надприродного не показали. "Вольфсбург" здорово зіграв на контратаках, покаравши суперника за втрати на чужій половині. Три з чотирьох голів "Вовків" - це саме результат блискавичних випадів господарів. Ще один м'яч (гол Доста на 45-й хвилині) можна віднести до розряду "шалених". Нападник "Вольфсбурга", класно піймавши м'яч, по неймовірній дузі відправив м'яч у дальню "дев'ятку" воріт Нойєра з-за меж штрафної.

"Баварія" ж в цілому зіграла невдало. Мюнхенці традиційно контролювали м'яч, але атакували мляво і безідейно. Так що програли підопічні Гвардіоли по ділу.

На турнірних перспективах "Баварії" це фіаско ніяк не позначилося. Мюнхенці продовжують очолювати Бундеслігу, випереджаючи "Вольфсбург" на 8 очок. Леверкузенський "Байєр", що йде третім, відстає від лідера на 17 пунктів (з грою в запасі).

Додамо, "Баварія" зазнала першої поразки в поточному сезоні Бундесліги. До цього матчу в сезоні-2014/15 мюнхенці поступалися лише "Манчестер Сіті" (2: 3) в Лізі чемпіонів і дортмундської "Боруссії" (0: 2) в Суперкубку Німеччини. До того ж у матчі з "Вольфсбургом" "Баварія" пропустила стільки ж, скільки за весь перший круг Бундесліги.

"Вольфсбург" - "Баварія" 4:1

Голи: Дост, 4, 45+1, Де Брайне, 53, 73 — Бернат, 55

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram