>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пропозиції "Челсі" і "Роми" нас не влаштували, - гендиректор "Шахтаря"

"Гірники" відмовилися продавати своїх лідерів

Пропозиції "Челсі" і "Роми" нас не влаштували, - гендиректор "Шахтаря"
Фото: ФК "Шахтер"

Дуглас Коста і Луїс Адріано, ймовірно, продовжать кар'єру в «Шахтарі». Потенційним покупцям («Челсі» і «Ромі») не вдалося зробити пропозицію, від якої «гірники» не відмовилися б. Про це повідомив гендиректор «Шахтаря» Сергій Палкін:

«На мій погляд, імовірність того, що «Шахтар» збереже свій склад, дуже велика. Вона близька до ста відсотків. Переговори з «Челсі» і «Ромою» дійсно йдуть. Але досі те, що пропонують ці клуби за наших футболістом, нас повною мірою не влаштовує. Тому природно, на жодні подальші кроки ми йти не будемо.

Дуглас - це гравець такого рівня, який буде цікавий на ринку завжди. Якщо його під час нинішнього трансферного вікна не куплять - то однозначно придбають наступного. Це топ-футболіст, який обов'язково заявить про себе в матчах із «Баварією».

Адріано? Він сказав, що щасливий у «Шахтарі» і не ставить перед собою мету піти за будь-яку ціну. Якщо ми з «Ромою» домовимося - він може покинути команду. Якщо ні - буде щасливий у «Шахтарі».

Веллінгтон Нем? Так, інтерес до нього був, але ми не дійшли до спільного знаменника з клубом, який хотів його придбати. Зараз пропозицій щодо нього немає».

Нагадаємо, раніше повідомляли, що «Челсі» запропонував «Шахтарю» за Косту 35 млн євро, а «Рома» за Адріано - 10 млн (2 млн за оренду і ще 8 у разі «придбання»).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram