>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Екс-гравець збірної України стажується у клубі Кадирова

Шиндер, котрий не зумів закріпитися у "Шахтарі", забив гол за чеченську команду

Екс-гравець збірної України стажується у клубі Кадирова
Антон Шиндер
Фото: shakhtar.com

Два гравці "Чорноморця" намагаються працевлаштуватися у російській Прем'єр-лізі. Захисник Адольф Тейку і нападник Антон Шиндер взяли участь у спарингу за грозненський "Терек", повідомляє matchday.ua.

Зазначимо, що команда з Грозного виграла 4:0, а один з голів оформив Антон Шиндер. Також у складі "Терека" на заміну вийшов Олександр Чижов, який грав у серпні за "Іллічівець".

На цей момент про долю українців у клубі Кадирова нічого точного сказати не можна. Футболісти перебувають на перегляді, тому грозненці навіть не згадали про них у протоколі матчу на своєму офіційному сайті.

Нагадаємо, "Чорноморець" зараз переживає не найкращі часи. Через фінансові труднощі більшість футболістів вже покинули Одесу на правах вільних агентів. Так, Безотосний, Гай і Фомін підписали контракти з азербайджанською "Габалою", Зубейко пробує свої сили у "Тосно" (російський Перший дивізіон), Бобко і Кирильчук тренуються з "Металістом". Шукає нову команду Назаренко.

Додамо, Чижов і Шиндер раніше намагалися закріпитися у донецькому "Шахтарі". Однак переконати у профпридатності Луческу українські гравці не змогли. У підсумку, Чижов більшу частину "донецької" кар'єри просидів у запасі, а потім грав в оренді за "Іллічівець". Шиндер торік відбув до "Чорноморця". В активі Антона два матчі за збірну України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram