>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Конькову пообіцяли закрити кримінальні справи, якщо він піде, - кандидат в президенти ФФУ

Проводити вибори немає сенсу

Конькову пообіцяли закрити кримінальні справи, якщо він піде, - кандидат в президенти ФФУ
Фото: galsports.com

Кандидат у президенти ФФУ Олег Печерний заявив, що Павелко очолив організацію, порушивши закон:

«Якщо до 1 лютого ситуацію, яка склалася за участю почесного президента ФФУ Григорія Суркіса і «в.о.» президента ФФУ Андрія Павелка, не прояснять, я зніму свою кандидатуру.

За статутом, ФФУ має очолити Попов. Якщо Попов захворів - тоді Данилов. Якщо це буде зроблено, якщо будуть рівні права - тоді можлива чесна конкуренція. Після того, як Павелка призначили «в.о.» президента, для інших кандидатів не мають сенсу вже програми і команди, тому що вже все вирішено.

У нас не було перевиборів голів обласних федерацій футболу, залишилися всі старі люди. Їм дзвонять губернатори, напружують. Природно, вони будуть голосувати за людину, яка вже фактично очолила Федерацію... Мені це дуже неприємно, і я не бачу сенсу проводити Конгрес 6 березня.

Сенс брати участь у цьому цирку і лицедійстві? Це такий самий цирк, який був 2012 року, коли за дзвінком Віктора Януковича голосували за Конькова. Якісь роблять графіки голосування, божевільний рейтинг у Павелка, Ващука...

Люди втомилися від цього, ми не хочемо повернутися в часи Януковича. Мовчать Попов, Данилов, Коньков. За моєю інформацією, Конькову запропонували самому піти з посади, а натомість закриють усі кримінальні справи проти нього за два роки. М'ячі, будівництво Вишгородського стадіону - все це просто забудуть».

Нагадаємо, в п'ятницю Коньков добровільно склав із себе повноваження ФФУ, передавши кермо влади Андрієві Павелку, який до того ж організовує березневі вибори.

Зазначимо, колишній голова Всеукраїнської профспілки футболістів України Олег Печерний раніше мав судимість. 2003 року футболісти запорізького «Металурга» Савінов, Решітка і Валуца звинуватили Печерного у фінансових махінація - функціонер нібито привласнив гроші гравців. Почалася кількарічна тяганина.

2009 року відбулося остаточне судове засідання Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська, який виніс вирок про засудження Печерного до 7 років позбавлення волі, конфіскацію майна, а також заборонив функціонерові в майбутньому обіймати посади, пов'язані з матеріальною відповідальністю.

2014 року Печерного амністували.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram