>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: купувати "шульгу" для кількості ми не будемо

Макаренко повернеться в лад через місяць

Суркіс: купувати "шульгу" для кількості ми не будемо
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" продовжує пошук класного лівого захисника. За інформацією зарубіжних ЗМІ, в поле зору киян потрапили француз Табану ("Сент-Еттьєн"), чилієць Мена ("Сантос"), бразилець Джеферсон ("Спортинг") і уругваєць Перейра ("Інтер"). За оцінками журналістів, будь-який гравець із цього квартету коштуватиме "Динамо" приблизно 5-7 млн євро.

Ігор Суркіс підтвердив, що зараз триває інтенсивна робота на трансферному ринку, але водночас купувати посереднього футболіста він не буде.

"Якщо домовимося - добре, ні - обійдемося в майбутньому півріччі своїми силами. Тим більше, що Женя Макаренко почав відновлюватися інтенсивніше, ніж ми очікували - не виключено, що на полі він з'явиться вже через місяць.

Словом, брати футболіста для кількості або просто тому, що хлопець шульга, нам не цікаво. Потрібна людина, яка і з поверненням Макаренка зможе реально з ним конкурувати.

А є ж іще Євген Селін, якому треба переглянути своє ставлення і з новими силами повернутися в боротьбу за місце у складі. Плюс - хлопці, здатні у разі необхідності зіграти на лівій бровці, - Бетао, Домагой Віда, Микита Бурда.

Позиція лівого захисника у цьому трансферному вікні, тим не менше, залишається для нас пріоритетом. Купити гравця цього амплуа, щоб ви розуміли, не проблема - питання, якої він буде якості", - зазначив Суркіс.

Нагадаємо, Макаренко, основний лівий захисник "Динамо", отримав травму ще у вересні. За його відсутності прогалину на лівому фланзі закривали Бурда та Віда.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram