>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суддівський комітет повернув "пенсіонера" Швецова у великий футбол

Віктор навесні знову судитиме?

Суддівський комітет повернув "пенсіонера" Швецова у великий футбол
Фото: tsn.ua

Комітет арбітрів ФФУ ухвалив рішення продовжити "життя" Віктора Швецова. Нагадаємо, одесит минулого року досяг вікового цензу і мусив у грудні завершити кар'єру.

Проте на засіданні Комітету арбітрів ФФУ, яке відбулося 25 січня, було ухвалено рішення включити Швецова у список "офіційних осіб матчу чемпіонату України на другу частину спортивного сезону 2014-2015 рр".

Таке рішення ухвалили з урахуванням значного поліпшення фізичних кондицій українських арбітрів, повідомляє ФФУ.

Нагадаємо, Швецов вважається одним з найавторитетніших арбітрів в українському футболі. Віктор неодноразово судив топ-матчі, внаслідок чого неодноразово зазнавав критики. Зокрема, у ЗМІ регулярно зазначали, що одесит із "симпатією" ставиться до донецького "Шахтаря". Але найбільший резонанс викликала робота Швецова на матчі першої ліги між "Севастополем" і запорізьким "Металургом", яка відбулася навесні 2012 року. Одесит не помітив, як нападник кримчан Кузнецов зіграв у власному штрафному рукою. У підсумку "Севастополь" переміг і обійшов запорожців у боротьбі за путівку в Прем'єр-лігу. Після матчу Швецов отримав тривалу дискваліфікацію. Після відбуття "терміну" Віктор повернувся в еліту українського футболу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram