>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Іллічівець" у Маріуполь не повернеться

Функціонери приазовського клубу шукають нову "домівку"

"Іллічівець" у Маріуполь не повернеться
Фото: focus.uа

Маріупольський «Іллічівець» через суботній обстріл задумався про переїзд у безпечніший регіон. Про це повідомив спортивний директор приазовців Євген Канана:

«3 лютого ми мусили повернутися з першого турецького збору до Маріуполя, там футболісти мали отримати п'ять вихідних днів, після чого 8 числа знову летіти до Туреччини для проходження другого збору. Але вчора ми змушені були звернутися до президента клубу Володимира Бойка, і він пішов нам назустріч - команда не повернеться до Маріуполя і залишиться на ці вихідні дні в Туреччині. Крім того, ми ще не зверталися до президента із цим питанням, але зараз буде розглядатися питання про переїзд клубу.

Ми зараз посилено розглядаємо кілька варіантів, куди можна переїхати, де команда базувалася б і грала. Зокрема, мова йде про Дніпропетровськ, Харків, Кривий Ріг і ще один невеликий обласний центр недалеко від Києва, який я поки що не хотів би називати. Очевидно, питання про переїзд як ніколи серйозне, тож треба добре подумати, куди переїхати».

Нагадаємо, в суботу вранці Маріуполь обстріляли з «Градів». Зокрема постраждав мікрорайон Східний. За останніми даними, загинули 29 осіб.

Додамо, торік «Іллічівець» приймав своїх суперників у Дніпропетровську (на стадіоні «Метеор»), а «жив» і тренувався в Маріуполі. Через це кілька досвідчених футболістів (Іщенко, Чижов, Довгий, Путівцев) у серпні покинули команду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram