>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кехілл вивів Австралію до півфіналу Кубка Азії

У наступному раунді "соккеруз" зустрінуться з переможцем пари Японія - Емірати

Кехілл вивів Австралію до півфіналу Кубка Азії
Фото: http://www.theguardian.com

На Кубку Азії, який триває в Австралії, відбулися перші чвертьфінальні матчі. Господарі турніру без проблем переграли команду Китаю завдяки дублю Тіма Кехілла.

Австралійці з перших хвилин захопили ініціативу і рвонули вперед, їх підганялиа переповнена арена "Санкорп" у Брісбені. Певний час Китай рятував голкіпер Ван Далей. У перерві на табло арени з'явилася промовиста статистика: господарі володіли м'ячем 78% ігрового часу.

У другому таймі тиск "соккеруз" ще більше зріс, хоча, здавалося, це неможливо. Гол був всього лише питанням часу і відбувся вже на 48-й хвилині, австралійці не відкладали на безрік. М'яч Тіма Кехілла вийшов дуже красивим. Після навісу з глибини поля Кехілл, котрий перебував на куті воротарського, поклав корпус і "ножицями" відправив сферу у дальній нижній кут. У середині тайму 35-річний Тім головою забив другий м'яч.

У другому півфіналі Південна Корея лише у додатковий час зломила опір Узбекистану - 2:0. Переможний м'яч на 103-й хвилині провів Сон Хюн Мін. На 119-й хвилині Сон Хюн Мін поставив крапку у матчі.

Завтра у чвертьфіналах зустрінуться збірні Іраку та Ірану, а також збірні Японії і ОАЕ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram