>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Цього року бій Кличко - Повєткін не відбудеться, - промоутер "Витязя"

Російському боксерові спершу необхідно стати "претендентом"

Цього року бій Кличко - Повєткін не відбудеться, - промоутер "Витязя"
Фото: EPA/UPG

Промоутер Повєткіна Андрій Рябінський заявив, що найближчим часом «Витязь» не зможе претендувати на бій з Володимиром Кличком.

«Ми шанобливо ставимося до команди Кличка і будемо вести переговори в разі потреби. Але зараз в цьому немає сенсу, оскільки цього року ми ніяк не перетинаємося. Сенсу проведення бою Сашка з Кличком 2015 року я не бачу. Тут багато нюансів, зокрема той шлях, який Повєткін повинен пройти, щоб бути в кращих кондиціях, ніж у першому поєдинку. Є ще багато інших нюансів, які поки що проти».

38-річний Кличко наразі володіє титулами чемпіона світу за версіями IBF, WBO і WBA. Усього в послужному списку українця - 63 перемоги (53 - нокаутом) і три поразки. Наступний поєдинок Володимир проведе 25 квітня в Нью-Йорку проти американця Браянта Дженнінгса. Також 2015 року Кличко планує провести «захист» проти Тайсона Ф'юрі і об'єднавчий чемпіонський бій з Деонтеєм Вайлдером (володар поясу WBC).

Повєткін наразі не може претендувати на бій з Кличком, тому що не є офіційним претендентом. Для цього «Витязю» необхідно провести ще 2-3 бої з топ-суперниками.

Нагадаємо, восени 2013 року Кличко побив Повєткіна в Москві. Сам Олександр, на рахунку якого 28 перемог (20 - нокаутом) і одна поразка на професійному рингу, бачить у реванші з Володимиром головну мету своєї кар'єри.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram