>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

AusOpen: Беккер виграв перший свій п'ятисетовий матч

Бенджамін витягнув, здавалося, безнадійну гру

AusOpen: Беккер виграв перший свій п'ятисетовий матч
Фото: http://prognoz-sport.blog.ru

Австралійський тенісист Ллейтон Х'юїт не зміг подолати другий раунд Відкритої першості Австралії. Сьогодні Лейтон у п'ятьох сетах поступився німцеві Бенджаміну Беккеру - 6:2, 6:1, 3:6, 4:6, 2:6.

Поєдинок тривав 3 години 5 хвилин. За цей час 87-й номер рейтингу АТР, 33-річний Х'юїтт, п'ять разів приймав подачу опонента, зробив 13 ейсів і чотири подвійні помилки. Його ровесник Бенджамін, котрий обіймає 41-шу сходинку у світовій класифікації, реалізував п'ять брейк-пойнтів, зробив 13 подач навиліт і чотири рази помилявся на своїй подачі.

У наступному раунді Беккер битиметься з переможцем гри канадця Мілоша Раоніча та Дональда Янга із США.

Зазначимо, що це був уже 43-й п'ятисетовий матч Х'юїтта на турнірах "Великого шолома". Тепер у його активі тридцять дві перемоги та одинадцять поразок. Бенджамін Беккер виграв свій перший із сімох п'ятисетовий поєдинок.

Вибув з турніру і 28-річний француз Гаель Монфіс. У матчі другого кола змагань Гаель, 12-та ракетка світу, у п'ятьох партіях програв 24-річному поляку Єжи Яновичу - 4:6, 6:1, 7:6(3), 3:6, 3:6.

Гаель шість разів упустив свою подачу і зміг зробити у відповідь тільки чотири брейки. В активі француза двадцять один ейс, чотири подвійні помилки. Янович відзначився чотирнадцятьма подачами навиліт і зробив дев'ять помилок на подачі. Зустріч тривала 3 години 7 хвилин.

У третьому раунді Australian Open Янович (44-й номер світового рейтингу) поміряється силами з іспанцем Фелісіано Лопесом, котрий пройшов завдяки відмові француза Адріана Маннаріно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram