>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Підбитий" Надаль вигриз місце в третьому колі AusOpen

Смичек лицем не вдався

"Підбитий" Надаль вигриз місце в третьому колі AusOpen
Фото: EPA/UPG

Американець Тім Смичек (112-й у світі) мав шанс увійти в історію. Адже Рафа Надаль (3-й) ще ніколи не програвав на Відкритому чемпіонаті Австралії до третього кола.

Підсобити в цьому Смичеку мала чергова травма Рафи, отримана ним під час матчу. Американець навіть повів по сетах 2:1, але після цього в нього стався "розрив шаблону".

У четвертому сеті Смичек просто перебивав м'яч на бік Надаля, а Рафа у відповідь завдавав кинджальних ударів (іспанець вкрай рідко грішив невимушеними помилками). У вирішальній партії Смичек пару разів "провисав" на власній подачі, а з подачею суперника він так і не дав собі ради.

У підсумку складна перемога Надаля - 6:2, 3:6, 6:7 (2:7), 6:3, 7:5. Матч тривав 4 години 14 хвилин.

У третьому колі суперником іспанця стане Дуді Села, який за три години і в чотирьох сетах здолав "Вімблдонський кошмар Надаля" - Лукаша Росола. Втім, навіть враховуючи чергові проблеми іспанця зі здоров'ям, ізраїльтянин навряд чи здатен створити йому нездоланні перешкоди. А зі справжніми проблемами Рафа може зіткнутися в 4-му колі, де його суперником стане переможець протистояння Андерсон/Гаске.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram