>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ван Гал може витратити взимку ще 200 млн євро на новачків

У "Диктатора Луї" величезний кредит довіри з боку керівництва МЮ

Ван Гал може витратити взимку ще 200 млн євро на новачків
Фото: intermilano.ru

Під час зимового трансферного "вікна" Європу знову спробує здивувати "Манчестер Юнайтед". За інформацією The Guardian, боси МЮ виділили Луї ван Галу 150 млн фунтів (194 млн євро) на новачків. Очікується, що голландець витратить настільки значну суму на захисників - саме оборона є ахіллесовою п'ятою нинішнього МЮ.

Повідомляється, що МЮ спробує придбати голландців Влаара і Стротмана, а також захисника збірної Німеччини і "Боруссії" Хуммельса. У розширений список кандидатів ван Гала також входить захисник "Реала" Варан і півзахисник "Барси" Бускетс.

Зазначимо, минулого літа "Юнайтед", витративши майже 200 млн євро, встановив новий європейський трансферний рекорд. Взимку, судячи з усього, ван Гал далі шикуватиме. Хоча взимку великі клуби грошей на новачків майже не витрачають, відставляючи гучні придбання на літо. Але голландський тренер, який дав собі три роки на створення нової команди, звик плисти проти течії.

Додамо, що англійські ЗМІ останнім часом не шанують Луї ван Гала. Журналісти зазначають, що манкуніанці, незважаючи на гучні літні придбання (Ді Марія, Фалькао, Шоу, Еррера, Блінд), грають досить посередньо (4-те місце в АПЛ). А тренерські відмовки про час (три роки), які йому необхідні, виглядають безглуздо. Понад те, останнім часом почастішали розмови, що з Мойєсом боси МЮ вчинили несправедливо. Шотландець, мовляв, з такими сумами на трансферному ринку справ не мав, а грали обидві команди приблизно однаково - посередньо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram