>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Ель Ніньо" поставив "Реал" на коліна на "Бернабеу"

Торрес забив перший м'яч за рідну команду після повернення з Англії

"Ель Ніньо" поставив "Реал" на коліна на "Бернабеу"
Фото: EPA/UPG

Володар Кубка Короля'2014 «Реал» вибув із турніру, програвши в 1/8 фіналу «Атлетіко». Перед початком матчу на «Сантьяго Бернабеу» панувало свято: під оплески переповнених трибун Криштіану Роналду вийшов на поле із «Золотим м'ячем». Можливо, саме такий, надто святковий настрій і вплинув на характер «Галактікос». Адже не встигла гра розпочатися, як «Реал» пропустив. Скориставшись помилкою господарів у центрі полі, «Матрацники» провели блискавичну контратаку, яку завершив Фернандо Торрес (асистував йому Грізманн). «Ель Ніньо» відзначився на 48-й секунді! Тепер для виходу в наступний раунд «Реалу» необхідно було забивати чотири м'ячі.

Хвилин десять «Галактікос» опритомнювали, а потім перейшли до планомірної облоги воріт Яна Хмари. На 20-й хвилині «Реалу» вдалося втілити свою величезну перевагу в гол - після «стандарту» відзначився Серхіо Рамос. Забивши такий необхідний м'яч, «Галактікос» ще більшими силами перейшли в наступ, втиснувши гостей в їхній штрафний. Можливо, якби «Реал» забив ще в першому таймі, «ремонтада» стала б реальністю. Але «Атлетіко» вистояв...

У перерві Дієго Сімеоне привів своїх підопічних до тями, і на першій же хвилині другої половини Торрес відзначився вдруге. І знову «Ель Ніньо» асистував Грізманн. Була 35 секунда другого тайму!

На 54-й хвилині Роналду зрівняв рахунок, але на більше господарі (а «Реалу» треба було забивати ще три м'ячі) розраховувати не могли.

У чвертьфіналі (матчі пройдуть 20-22 і 27-29 січня) «Атлетіко» зіграє з «Барселоною». Каталонці вчора розгромили «Ельче».

«Реал» — «Атлетіко» 2:2 (перший матч — 0:2)

Голи: Рамос, 20, Роналду, 54 - Торрес, 1, 46

«Ельче» – «Барселона» 0:4 (перший матч – 0:5)

Голи: Матьє, 20, Роберто, 39, Педро, 42 (з пенальті), Адріано, 90 + 2

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram