>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЗМІ: "Динамо" продало Безуса за 5,5 млн євро

"Дніпро" в січні витратив уже майже 8 млн євро на новачків

ЗМІ: "Динамо" продало Безуса за 5,5 млн євро
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Роман Безус обійшовся «Дніпру» в 5,5 млн євро. Про це повідомив головний редактор «Футболу» Артем Франков на своїй конференції на сайті MatchDay:

«Наскільки мені відомо, йдеться про суму в 5,5 млн євро, тож заледве чи це можна назвати безоплатною передачею одне одному. Відносини між «Динамо» і «Дніпром» завжди були дружніми, але це не заважало їм також бути діловими. Тобто «Динамо» окупило свої витрати на Безуса і навіть залишилося з приварком. Утім, «Дніпро», якщо не згоден зі мною, завжди може уточнити ці дані офіційно - я ж не першоджерело».

Нагадаємо, в січні 2013 року «Динамо» заплатило «Ворсклі» за Безуса і Селіна 7 млн євро (Романа нібито «оцінили» в 5 млн). Однак стати гравцем основного складу Безус так і не зумів ні з Блохіном, ні з Ребровим. Тож трансфер у «Дніпро» виглядає цілком логічно. Дніпропетровці часто купують у «Динамо» українських футболістів, які з тих чи інших причин не змогли проявити себе в Києві (Кернозенко, Радченко, Венглинський, Ротань, Зозуля).

Додамо, що ще один зимовий новачок, Ежидіо, обійшовся «Дніпру» в 2,25 млн євро. Тож дніпропетровці вже витратили на новобранців цього року 7 млн 750 тис. євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram