>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"МанСіті" втратив лідерство у Ліверпулі

"Іриски" проявили характер

"МанСіті" втратив лідерство у Ліверпулі
Фото: EPA/UPG

У суботу в Англії відбулися матчі 21-го туру, за підсумками яких "Манчестер Сіті" втратив лідерство. "Городяни" не змогли переграти "Евертон", який програв чотири попередні матчі в АПЛ. Однак лідеру "Іриски" дали бій і здобули заслужену нічию. Обидва голи у цій грі забили у другому таймі. На 74-й хвилині Фернандіньйо переправив м'яч у ворота головою з близької відстані. Через чотири хвилини Нейсміт після помилки Харта на виході зрівняв рахунок.

"Челсі" у свою чергу без зусиль переграв "Ньюкасл". У складі "Синіх" відзначилися Оскар і Коста (15-й гол у чемпіонаті!). Таким чином, "Челсі", набравши 49 балів, вийшов на перше місце в АПЛ. В активі "Сіті" - 47 пунктів, у "МанЮнайтед" (сьогодні грає з "Саутгемптоном") - 37, у "Саугемптона" - 36, у "Арсеналу" - 33.

"Ліверпуль" на виїзді мінімально переміг "Сандерленд". Єдиний м'яч у грі на 9-й хвилині провів Маркович. Лазар, увірвавшись у штрафну, проштовхнув м'яч між ніг Пантілімона. Ця перемога дозволила "Червоним" піднятися на 8-е місце (32 очки).

"Сандерленд" — "Ліверпуль" 0:1

Гол: Маркович, 9

"Челсі" - "Ньюкасл" 2:0

Голи: Оскар, 43, Дієго Коста, 59

"Евертон" — "Манчестер Сіті" 1:1

Голи: Нейсміт, 78 — Фернандіньйо, 74

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram