>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" проведе 7 ігор у Марбельї

Організатори зборів усе ще шукають спаринг-партнерів для киян

12 січня футболісти київського «Динамо» виходять із відпустки. Перший навчально-тренувальний збір «біло-блакитні» проведуть 14-30 січня в іспанській Марбельї.

На цьому етапі тренерський штаб «Динамо» запланував проведення семи контрольних поєдинків. Остаточний список суперників ще затверджується, причому не виключено, що цілком зрозуміло все зі списком спаринг-партнерів стане вже під час самого збору. Поки що відомо лише те, що в перших двох контрольних поєдинках опонентами "динамівців" будуть другі склади менхенгладбахської «Боруссії» і швейцарського «Базеля». Ці спаринги пройдуть 19 і 20 січня відповідно.

Додамо, що на стадії узгодження і список футболістів «Динамо», які вирушать на перший збір. Відомо все мало б бути ближче до кінця тижня, коли тренерський штаб «біло-блакитних» визначиться, кого саме з молодих футболістів запросять до роботи з першою командою.

Очікують, що на майбутній збір вирушать 22-24 польові гравці і 4 воротарі. Не виключено, що в Марбельї до команди приєднається Денис Гармаш. Півзахисник, який пропустив через травму першу частину сезону, зараз проходить процес відновлення в Барселоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram