>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Барселона" звільнила Субісаретту

На "Ноу Камп" знайшли цапа-відбувайла

"Барселона" звільнила Субісаретту
Фото: http://barcaman.ru

Андоні Субісаретту в понеділок було звільнено з посади спортивного директора "Барселони". Таке рішення ухвалив президент клубу Хосеп Марія Бартомеу.

"Президент від імені всього клубу дякує Андоні Субісаретті за його внесок, відданість і професіоналізм, які той продемонстрував за чотири роки роботи на займаній посаді", - йдеться в заяві синьо-гранатових, розміщеній на офіційному сайті клубу.

Нагадаємо, Субі, в минулому легендарний воротар "Барси" і збірної Іспанії, не впорався з роботою спортдиректора. Андоні закидають невдалу трансферну політику "Барси" в останні 2 сезони. Зокрема, каталонські журналісти звинувачують Субі в запрошенні бельгійця Вермалена. Захисник, за якого клуб заплатив "Арсеналу" 30 млн євро, через травми не провів жодної гри за "Барсу". Також саме через непрофесійну роботу Андоні ФІФА заборонила "Барсі" працювати на "ринку" в 2015-му році (каталонці порушили правила при трансферах неповнолітніх гравців).

Субісаретта, чутки про чию відставку ходили давно, всі звинувачення спростовував. Андоні стверджував, що всі рішення за трансферами приймав не він, а Бартомеу.

Карлес Пуйоль, який нібито мав замінити Субі, відмовився від цієї посади. Очікується, що новим спортивним директором "Барси" стане іноземець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram