>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Теодорчик, іди з "Динамо", - польський журналіст

Лукаш не відповідає рівню київської команди?

Теодорчик, іди з "Динамо", - польський журналіст
Фото: EPA/UPG

Лукаш Теодорчику варто залишити "Динамо". Такої думки дотримується оглядач польського порталу Gol.pl Гжегож Кохан. На думку Кохана, Лукашу наступного року буде важко розраховувати на місце у складі "Динамо".

"Коли він тільки приїхав до Києва, багато людей дивувалися з цього. Причому, бентежила не тільки ситуація в Україні, а й питання: а чи не занадто це великий крок для форварда "Леха"? Хоча спочатку Теодорчик заграв непогано, часто з'являвся на полі, але потім перестав потрапляти до складу. Чому? Повернувся Мбокані, який є головною зіркою "Динамо", а Лукаш став лише третім форвардом у команді. Таким чином, для Теодорчика настав час задуматися про оренду", - пише журналіст.

Нагадаємо, в серпні 2014 року "Динамо" заплатило за Теодорчика 4 млн євро. Спочатку, поляк вважався другим форвардом в "Динамо", заміняючи Артема Кравця. Лукаш досить непогано виходив на заміну, посилюючи гру "Динамо" в ендшпілі. Показовим у цьому плані є матч ЛЄ проти "Стяуа". Однак після повернення у стрій Мбокані Лукаш перестав з'являтися на замінах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram