>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тайсон мріє покинути "Шахтар"

Бразилець має намір повернутися в рідні пенати

Тайсон мріє покинути "Шахтар"
Фото: shakhtar.com

Півзахисник "Шахтаря" Тайсон заявив, що хоче повернутися до Бразилії. Футболіст сподівається, що під час бразильського збору "гірників" "Інтер" зможе домовитися з босами донеччан про трансфер.

"Півроку тому ми обговорювали моє повернення в "Інтернасьйональ". Тоді через війну, було складно залишатися в Україні. Моя мама плакала цілими днями і просила мене повернутися. Чому б не поговорити знову?

10 січня до мене в Ріо-де-Жанейро приїде агент, у "Шахтаря" якраз буде збір і серія товариських матчів у Бразилії. 24 січня ми саме граємо з "Інтернасьйональ", здається, це вже підтверджено. Ми зробимо все, щоб я повернувся.

Я вже розмовляв з новим президентом "Інтера" Вітторіо Піфферо, з капітаном команди Д'Алессандро. Андрес дуже хоче, щоб я повернувся, я був дуже радий чути це від нього. Я сказав, що це буде складно, і тоді він запитав мене: "Ти хочеш повернутися?". Я сказав: "Хочу". "Значить, повернешся", - сказав він. Тож я чекаю, коли він там все за мене вирішить".

Нагадаємо, бразильський півзахисник перейшов з "Інтера" в "Металіст" у 2010 році, а у 2012 році його купив "Шахтар" за $20 млн.

Раніше Тайсон неодноразово заявляв, що не проти грати за збірну України. Крім того бразилець зізнавався "в любові" Україні і перед матчами чемпіонату країни співав гімн України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram