>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Ліверпуль" без Джеррарда завершив рік перемогою

"Червоні" піднялися на 8-ме місце

"Ліверпуль" без Джеррарда завершив рік перемогою
Фото: EPA/UPG

"Ліверпуль" в останньому матчі АПЛ у 2014 році розгромив на "Енфілді" міцний "Свонсі". Три голи з чотирьох у ворота "Лебедів" провели літні новачки мерсисайдців - Морено і Лаллана. Нагадаємо, чому невдачі "Ліверпуля" цього сезону пов'язані саме з літньою трансферною кампанією - більшість новобранців ігрову філософію Роджерса так і не освоїли. Можливо, матч зі "Свонсі" стане переломним. Принаймні в понеділок "Червоні" продемонстрували чудову атакувальну швидкісну гру. Можливо, найкращу цього сезону. Парадоксально, але ватажок "Червоних" Джеррард спостерігав за грою збоку.

Зазначимо, що один із м'ячів Лаллана вийшов курйозним. Голкіпер "Свонсі" Фабіанські, вибиваючи м'яч, влучив точно в Адама.

Ще один м'яч у ворота "Свонсі" провів Шелві. Вихованець "Ліверпуля", якого з клубу виставив саме Роджерс, поцілив у власні ворота.

Нагадаємо, наступний тур відбудеться 1 січня.

Турнірне становище: 1."Челсі" - 46, 2."МанСіті" - 43, 3."МанЮнайтед" - 36, 4."Саутгемптон" - 33, 5."Арсенал" - 33, 6."Вест Гем" - 31, 7."Тоттенгем" - 31, 8."Ліверпуль" - 28.

"Ліверпуль" - "Свонсі" 4:1

Голи: Морено, 34, Лаллана, 51, 61, Шелві, 69 (у свої ворота) — Сігурдссон, 52

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram